A projekt címe:
Vállalati komplex infokommunikációs rendszer bevezetése a Kanizsa Kárpit Kft.-nél

A szerzõdött támogatás összege: 23 982 000 Ft

A támogatás mértéke: 40%

A projekt tartalmának bemutatása:

Pályázatunk keretében az iWise hibrid megoldású integrált vállalatirányítási rendszert szereztük be, mellyel cégünk belső működésének fejlesztése valósult meg. Fontosnak tartottuk egy olyan rendszer bevezetését, amelyet saját igényinkre, társaságunk egyedi tevékenységeire szabva tudunk kialakítani.

A projektünk fő céljaként az üzemi eredményünk növekedését jelöltük meg amellett, hogy a fejlesztésnek köszönhetően egy kimagaslóan jó szervezeti működés és célzott vállalatirányítási struktúra kialakításával munkavállalóink számára is ideális és átláthatóbb, egyszerűbb munkavégzést biztosítunk. Mindez elengedhetetlen feltétele versenyképességünk és fejlődésünk stabil biztosításának. Az egyes munkafolyamataink áttekinthető rendszerben való megjelenítése és kezelése segítséget nyújt üzleti döntéseink meghozatalában, az innovatív üzleti megoldások alkalmazásában.

A fejlesztéssel az iWise rendszer 9 db moduljának bevezetését valósítottuk meg, melyek az alábbi funkcionális területekre fókuszálnak:

A felhőalapú szolgáltatások esetén:
  • Munkaügy modul (HR)
  • Táv és csoportmunka
  • Szolgáltatásmenedzsment

A Munkaügy modul (HR) fő feladata a cég munkavállalóival kapcsolatos HR adminisztrációs feladatok időigényének csökkentése, az adatok egységes rendszerben való kezelése, a könnyebb átláthatóság biztosítása. A Táv- és csoportmunka modul a vállalaton belüli hatékony információáramlást és a hibakezelés optimalizálását támogatja. A Szolgáltatásmenedzsment modul segítségével megvalósítható a vállalat szolgáltatásainak menedzselése, mely által lehetővé válik a szolgáltatási stratégia alkalmazása, a szolgáltatás tervezése és a szolgáltatásátadás.

A helyben telepített saját szoftver esetén:
  • CRM
  • Kontrolling
  • Logisztika
  • Iratkezelés
  • Tudásmenedzsment
  • ERP kiegészítő mobil szolgáltatás

A partnerekkel való kapcsolattartásban nagy segítséget nyújt az iWise CRM modul, amely azon túl, hogy a meglévő ügyfelek adatait egyszerű, könnyen áttekinthető felületen, egységesen kezeli, alkalmas az új ügyfelekkel való kapcsolatfelvételek több típusú rögzítésére, felmérések, illetve riportok készítésére is. A Kontrolling modul képes külső rendszerekből vett főkönyvi kivonatok importálásával riportok készítésére alkalmas. A művelet során a program elkészíti a vállalat gazdasági helyzetének elemzéséhez szükséges mutatókat, melyeket diagramokon is szemléltet. A Logisztika modul segít az komplex logisztikai folyamatot alkotó részfeladatok pontos megtervezésében majd egy folyamattá való integrálásában, a költséghatékonyság figyelembevételével. Az Iratkezelés modul segít a vállalat működése során keletkező bizonylatok, dokumentumok, szerződések egységes, átlátható rendszerben való nyilvántartására. A vállalati tudásbázis bővíthető a Tudásmenedzsment modul használatával, ahol egységes rendszerben kezelhetők a különböző közérdekű dokumentumok, segéd- és oktatási anyagok, munka- és tűzvédelemmel kapcsolatos információk. A mobil ERP applikáció Android operációs rendszerre lehetővé teszi a Felhasználók részére, hogy bármikor, bárhonnan könnyedén hozzáférjenek az iWise rendszerhez.

Projektünk megvalósítása során eleget teszünk az előírt tájékoztatási kötelezettségnek, melyet szintén szolgáltatás keretében vettünk igénybe.

A projekt befejezési dátuma: 2021.03.29.

A projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01464

A projekt címe:
Piaci megjelenés támogatása a Kanizsa Kárpit Kft-nél

A kedvezményezett neve:
Kanizsa Kárpit Bútorgyártó és Kereskedelmi Kft.

A szerzõdött támogatás összege: 9 134 775 Ft

A támogatás mértéke: 50%

A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt során tervezett exporttevékenységet támogató feladatok valósultak meg. A Kanizsa Kárpit Kft. sikeresen részt vett két nemzetközi kiállításon: Szlovéniában a Flora - Celje kiállíáson 2019.03.15-17. között, és Lengyelországban az ITM Polska - Poznan, 2019.06.04-7. között. Emellett egy árubemutatót is sikeresen megvalósított Belgrádban 2019.07.10-11. között. A megvalósítás során a egységes arculatú, többször használatos, tartós marketingeszközök készültek el, úgy mint: Padlóreklám; Háromoldalú plakátállvány; Mini roll-up; RE-pult (íves pult); H-pult (TV pult); Világító könyöklőpult; Syma fallal kompatibilis molinó 1 m; Reklámzászló (beach flag). Megvalósult a tervezett piackutatás, a vásárhoz és árubemutatóhoz kapcsolódó tanácsadás és az innovációs tanácsadás, a Google AdWords (GAW) kampányok, grafikai tervezés, kétnyelvű honlap készítése. A projekt sikeresen zárt, a tervezett tevékenységek és a projekt kitűzött céljai megvalósultak.

A projekt összköltségvetése: 18 269 550 Ft

A projekt futamideje: 2018.05.14. - 2019.07.24.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.3.1-15-2016-00416

A projekt címe:
Komplex technológiafejlesztés a Kanizsa Kárpit Kft.-nél

A kedvezményezett neve:
Kanizsa Kárpit Bútorgyártó és Kereskedelmi Kft.

A szerzõdött támogatás összege: 53,67 MILLIÓ FORINT

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.1-12/B-2013-0776